Vlasnik kazališta Ivica Kolmar, pjevač, pisac, glumac i kantautor je sa svojom djecom Veronikom i Viktorom te voditeljicom priredbe Dianom Šarek razgalio srca brojnih mališana iz DV Čakovca, Domašinca i Belice.

‘Promocija zimska uz pjesmu i veselje, a još i Djed Mraz ispunjava želje! 16.12. u 11 sati u gradu Čakovcu to morate znati Šajerica zgrada. Veselim se svima i vama isto, a Djedici možete i  donijeti pismo! Mašem Vam veselo i čekam na pragu ko i svaku drugu osobu dragu!’.

Napisao je Ivica u pozivnici za dolazak na zabavno kolažno prijepodne za koje se u zgradi tražila stolica više. I s pravom jer smo osim njegovih  uglazbljenih stihova iz slikovnice ‘Snježna priča male jele jedne zime bijele’ čuli pjesme, recitacije, vidjeli plesove polaznika dječjih vrtića Hižica iz Čakovca, Dječjeg vrtića Belica-Skupina Leptirići te Dječjeg vrtića Jelenko iz Domašinca.

Čuli smo pjevačka dostignuća njegove kćerke Veronike i sina Viktora. Sanja Posedi, ravnateljica DV Hižica, je tom prigodom istaknula kako bi bilo lijepo i dobro za naš odgojno-obrazovni sustav da bude više ljudi poput Ivice Kolmara. Voditeljica priredbe je na kraju, uz pomoć mališana i njihovih najbližih, gromoglasno u dvoranu pozvala Djeda Mraza koji je nazočne počastio stihovima iz slikovnice, zajedničkim pjesma otpjevanih sa sinom Viktorom.

Slikovnica se s posvetom Djeda Mraza mogla kupiti po popularnim cijenama, a nisu izostala niti fotografiranja s dobrim Djedicom. Djed Mraz nije zaboravio spomenuti ime međimurskog župana Matije Posavca koji je omogućio da dođe do ovog nedjeljnog prijepodnevnog susreta. Za sve namjernike u dvorani bio je priređen i prigodni domjenak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *